Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

    Δημοτικό Σχολείο  Σκινέ-Φουρνέ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

         Αγαπητοί γονείς,

 

   Tην Δευτέρα 13/9/2021 θα γίνει αγιασμός στο Δημ  Σχολείο Σκινέ –Φουρνέ στις 9 π.μ .

Οι  μαθητές  μπαίνουν στον αύλειο χώρο με self test .Οι γονείς μπορούν να εισέλθουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  νόσησης ή self test  / rapit test τελευταίου 24 ώρου.

  Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος .Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα

Δηλαδή το self test γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ..

   Μπορείτε να παραλάβετε 6 δωρεάν  self test για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων  από τα φαρμακεία .

Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

Σχετικά με το ωράριο λειτουργίας του Σχολείου θα ισχύσει το παρακάτω πρόγραμμα:

Την  1η εβδομάδα τις μέρες Τρίτη 14/9 και την Τετάρτη 15/9 θα σχολάσουμε 12.00 και τις επόμενες δηλαδή την Πέμπτη 16/9  και την  Παρασκευή 17/9 στις 13.15 και δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

Σας ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα

 

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικού προσωπικού ΔΣ Σκινέ-Φουρνε